zaalplattegrond70.jpg uw e-ticket kopen

Hulp bij e-tickets kopen

In het Filmhuis is geen kassa. U moet vooraf een kaartje hebben gekocht. Dat kan makkelijk op deze website.

Als alternatief kunt u ook bij kadowinkeltje ‘Jantje zag eens…’ een papieren kaartje kopen.


:: UW E-TICKET KOPEN
Kies uw plek, betaal online en ontvang uw kaartje per e-mail.

Een kaartje kopen op deze website kan via het menu KAARTJES, boven aan de pagina. Als u in het menu klikt op Koop uw e-ticket, krijgt u een chronologisch overzicht van alle komende filmvoorstellingen. Klik daarin op de voorstelling van uw keuze.


     In drie stappen regelt u vervolgens uw e-ticket:

Stap 1: aantal kiezen
U voert het gewenste aantal kaartjes in.

Vervolgens kiest u direct onder "aantal kaartjes" voor elk kaartje de juiste kaartsoort. Hier is ‘Standaard’ voorgeselecteerd, maar als u donateur bent, kiest u hier voor 'Donateur' (en vul dan de gevraagde gegevens in). U ziet alle kaart-opties door op het menuutje te klikken.


Stap 2: een plek kiezen
Op de zaalplattegrond klikt u op degewenste stoel(en).

Tevreden met uw keuze? Klik dan onder de plattegrond op de knop “In mandje”.


Stap 3: controleren en betalen
In het volgende schermpje krijgt u een overzicht van uw bestelling te zien. U kunt hier alsnog kaartjes verwijderen of uw stoelkeuze aanpassen.

Mocht u een kortingscode met een bepaalde waarde in euro's hebben, vul deze dan in het betreffende vakje in en klik daarna op activeren. Het totaalbedrag wordt dan aangepast.

Nadat u uw email-adres heeft ingevuld en bevestigd in het tweede email-vakje, klikt u op de knop Bevestigen om uw kaartjes te betalen via iDeal, creditcard of Nationale Bioscoopbon.


Klaar!
U ontvangt een mail met uw digitale kaartje(s). Bij uw filmbezoek controleren we uw e-ticket bij de entree. U kunt deze op uw smartphone of op papier aanbieden. 

     Veel plezier bij de film.


:: VOOR DE VOLLEDIGHEID

Voor een e-ticket is een emailadres vereist. U ontvangt uw online kaartje namelijk in uw Inbox.

Als u een kaartje met korting koopt (bijv. als donateur) moet u ter controle in het Filmhuis altijd het bijbehorende pasje kunnen tonen.

Als u geen internet heeft of niet online kunt betalen, maar ook als u geen printer èn geen smartphone heeft, dan kunt u uw kaartje 'op papier' kopen aan de balie van het cadeau-winkeltje Jantje zag eens pruimen hangen aan de Dubbele Buurt in Gouda. Zij zijn in de regel elke werkdag en op zaterdag geopend.