filmblik_groot_error.jpg uw e-ticket kopen

Hulp bij e-tickets kopen

In het Filmhuis is geen kassa. U moet vooraf een kaartje hebben gekocht. Dat kan makkelijk op deze website. Als alternatief kunt u ook bij kadowinkeltje ‘Jantje zag eens…’ een papieren kaartje kopen.


:: UW E-TICKET KOPEN
Kies uw plek, betaal online en ontvang uw kaartje per e-mail.

Een kaartje kopen op deze website kan via het menu KAARTJES, boven aan de pagina. Als u in het menu klikt op Koop uw e-ticket, krijgt u een chronologisch overzicht van alle komende filmvoorstellingen. Klik daarin op de voorstelling van uw keuze.

In drie stappen regelt u vervolgens uw e-ticket:

Stap 1: aantal kiezen
U voert het gewenste aantal kaartjes in.

Direct onder "aantal kaartjes" wijzigt u voor elk kaartje de kaartsoort ( ‘standaard’ is voorgeselecteerd). Donateurs moeten een pasnummer invullen. Bij andere tarieven en vrijkaarten hoort een speciale code.

Stap 2: een plek kiezen
Op de zaalplattegrond kiest u de gewenste stoel(en). Help ons om ‘eenzame stoelen’ te voorkomen in een rij. Sluit aan bij anderen of laat minstens twee plekken naast u leeg, als dat kan. Tevreden met uw keuze? Klik dan onderaan op de knop “In mandje”.

Stap 3: controleren en betalen
In het volgende schermpje krijgt u een overzicht van uw bestelling te zien. U kunt hier alsnog kaartjes verwijderen of uw stoelkeuze aanpassen. Mocht u een kortingscode met een bepaalde waarde in euro's hebben, vul deze dan in het betreffende vakje in (en klik op activeren). Nadat u uw email-adres heeft ingevuld, kunt u vervolgens betalen via iDeal, creditcard of Nationale Bioscoopbon door op de knop "Bevestigen" te klikken.

Klaar!
U ontvangt een mail met uw digitale kaartje(s). Deze kunt u thuis uitprinten en meenemen bij uw filmbezoek. Het wordt bij de entree gecontroleerd. U kunt uw e-tickets i.p.v. afgedrukt op papier ook op uw smartphone 'aanbieden'.

Veel plezier bij de film.


:: VOOR DE VOLLEDIGHEID

Voor een e-ticket is een emailadres vereist. U ontvangt uw online kaartje namelijk in uw Inbox.

Als u een kaartje met korting koopt (bijv. als donateur) moet u ter controle in het Filmhuis altijd het bijbehorende pasje kunnen tonen.

Als u geen internet heeft of niet online kunt betalen, maar ook als u geen printer èn geen smartphone heeft, dan kunt u uw kaartje 'op papier' kopen aan de balie van het cadeau-winkeltje Jantje zag eens pruimen hangen aan de Dubbele Buurt in Gouda. Zij zijn in de regel elke werkdag en op zaterdag geopend.