stoelenplan_voor_op_website.jpg Informatie

online kaartjes (e-tickets)


Vanaf november 2019 biedt het Filmhuis als proef online kaartverkoop aan. Dat kan voorlopig alleen via een aparte lijst met voorstellingen. Stap voor stap zullen we kaartverkoop verder in de website integreren.

Een kaartje kopen op de website kan via het menu Kaartjes, boven aan de webpagina. Via hetzelfde menu kunt u overigens zoals gebruikelijk reserveringen maken (en annuleren of wijzigen). Daaraan verandert niets.

Als u in het menu klikt op Koop online-kaartje, krijgt u een chronologische lijst met alle komende filmvoorstellingen. Klik daarin op de filmtitel van uw keuze op de door u gewenste dag.

In drie stappen regelt u vervolgens uw e-Ticket: u voert het gewenste aantal kaartjes in (en selecteert vervolgens per kaartje het tarief), kiest daarna uw stoel(en) en regelt tenslotte uw betaling via iDeal, creditcard of Nationale Bioscoopbon.

Voor een e-Ticket is een emailadres vereist. U ontvangt uw online kaartje namelijk in uw Inbox. Print het e-ticket (uit de bijlage) thuis uit en neem deze mee bij uw filmbezoek. U hoeft niet meer langs de filmkassa; het volstaat als u uw kaartje bij de zaalentree toont. U kunt uw e-ticket i.p.v. afgedrukt op papier ook op uw smartphone 'aanbieden'.

Als u een kaartje koopt met korting (bijv. als donateur, student of lid van SoWhat!) moet u ter controle in het Filmhuis altijd het bijbehorende pasje kunnen tonen.

Binnenkort zal uw e-ticket bij de zaalentree elektronisch gescand worden.

De komende proefperiode testen we uit hoe het werkt en hoe we het best online kaartjes in onze website en in het Filmhuis verder kunnen implementeren en definitief maken.

Dank voor uw begrip.