mobiele_site.jpg m.filmhuisgouda.nl

Reserveren via telefoon of tablet

Filmhuis Gouda heeft een mobiele site/app op m.filmhuisgouda.nl. Geoptimaliseerd voor moderne mobieltjes met touchscreen, maar het werkt ook op tablets. Less is more op onze mobiele site: u vindt er minder info dan op de reguliere website, maar omgekeerd wél een paar extra’s.

Mobiel reserveren
Belangrijkste pijler van de site is een compleet nieuwe reserveringsmodule die reserveren op mobieltjes makkelijker maakt. Dit verloopt volgens hetzelfde stappenplan als bij ons vertrouwde systeem van Ticketlab, al valt het op uw mobieltje of tablet allemaal met één vinger te bedienen. Bovendien zijn er een paar handige aanvullingen. Zo krijgt u feedback over het aantal beschikbare tickets, waardoor het direct duidelijk is als er voor een film géén of weinig kaarten beschikbaar zijn. Ook handig: u kunt de film in uw elektronische agenda zetten zodra u tickets heeft gereserveerd.

Downloads
Bij filmbeschrijvingen kunt u een actuele PDF downloaden (in de opmaak van ons programmaboekje) en een elektronisch EPUB-boekbestand voor E-readers. Zo kunt u de filminfo nalezen zónder dat u verbonden bent met internet. Ook kunt u deze kleine bestanden doormailen naar andere filmliefhebbers.

Filmhuis-App
Heeft u een iPhone of iPad? Dan kunt u de site installeren als een App – zie de handleidingen hieronder. Na installatie werkt het net als een échte App: met startscherm en zonder browseromgeving.
  handleiding iPhone   iOS7   bekijk   download  
      iOS6   bekijk   download  
  handleiding iPad   iOS7   bekijk   download  

Problemen?
Onze mobiele site is uitgebreid getest op toestellen die draaien op Android (Samsung Galaxy, HTC, etc), Apple iOS (iPhone, iPad) en Windows Mobile (Nokia Lumia, etc). Stuit u toch op problemen? Dan ondersteunt uw apparaat waarschijnlijk geen moderne webtechnieken. Maar geen nood: u kunt altijd naar onze reguliere site, die ook gewoon in de lucht blijft.

Vragen, opmerkingen of suggesties?
Voor vragen, opmerkingen, suggesties en feedback kunt u contact opnemen met het Filmhuis.