kassa.jpg tarieven en retourbeleid

Tarieven en retourbeleid

Toegangsprijzen per persoon
€ 11,20 standaard
€   9,20 met kortingspas
€   7,50 bij kinder- en jeugdfilms

Er kan een toeslag gelden bij zeer lange films en speciale voorstellingen.

Als u een kaartje met korting koopt, moet u ter controle in het Filmhuis altijd de bijbehorende kortingspas kunnen tonen.

Gekochte plaatsen zijn geplaceerd, wat betekent dat u uw plek in de zaal al kiest bij aankoop. NB: Elke 'plek' (en elk kaartje) betreft een zgn. stoel-duo (een set met twee stoelen) -- Zie ook de info-pagina...

Uw e-ticket kopen
In het Filmhuis is geen kassa. U kunt alleen een film bezoeken door vooraf (online) een kaartje te kopen. Dat kan met iDeal, creditcard of een Nationale Bioscoopbon. Als alternatief, kunt u uw kaartjes ook kopen aan de balie van het cadeau-winkeltje Jantje zag eens pruimen hangen (op de Dubbele Buurt in Gouda).

Er is in 2020 veel veranderd en een bezoek aan het Filmhuis is daardoor anders dan u wellicht gewend was. Lees hierover meer op de info-pagina.

Kaartje retour?
Wanneer u verhinderd bent en uw kaartje vooraf tijdig annuleert, dan ontvangt u van ons per mail een digitale tegoedbon in de vorm van een kortingscode. Deze kunt u bij uw volgende aanschaf van een e-ticket besteden. We rekenen bij annuleren € 1,50 administratie-kosten per e-ticket.

Annuleren kan per mail. Deze moet uiterlijk een uur voor aanvang van de voorstelling bij ons binnen zijn, onder vermelding van de reden van annulering en het bestelnummer. We verwerken uw annulering alleen op werkdagen.

Corona
Wanneer u op de dag van uw filmbezoek ziekteverschijnselen heeft zoals koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheid, dan verzoeken we u vriendelijk doch dringend thuis te blijven. Bij voorbaat dank!