Nieuwe_avonturen_molletje.jpg

De nieuwe avonturen van het molletje

De nieuwe avonturen van het molletje

Het is alweer een jaar geleden dat we voor onze allerjongste gasten acht verhaaltjes over het molletje draaiden. Met veel plezier kunnen we een vervolgserie aankondigen: DE NIEUWE AVONTUREN VAN HET MOLLETJE. Evenals de vorige keer zullen de peuters en kleuters – én hun ouders – weer genieten van deze tijdloze animaties van de hand van de Tsjechische meester Zdenek Miller. Het vrolijke molletje, dat niet praat maar slechts kreten slaakt, loopt natuurlijk weer tegen allerlei problemen op die om een oplossing vragen. En linksom of rechtsom, het molletje bedenkt er iets op. Kijk maar naar:
HET MOLLETJE EN DE RADIO: Molletje struikelt over een ding dat muziek maakt. Wat leuk! Maar zijn vriendjes vinden het maar een lawaaipapegaai.
HET MOLLETJE EN DE DIERENTUIN: De gang die Molletje graaft komt uit in de dierentuin. Dat is schrikken. Wat een vreemde dieren wonen daar!
HET MOLLETJE EN DE BULLDOZER: Een bulldozer verwoest alles op zijn weg in het bos. Molletje moet zijn mooie bloemen zien te redden.
HET MOLLETJE EN DE EGEL: De egel wordt gevangen en naar een vreemde plek gebracht. Molletje moet hem snel gaan redden.
HET MOLLETJE EN DE TELEFOON: Molletje hoort iets rinkelen. Dat is een gek apparaat! Het kan zelfs blaffen, kuchen en snurken.
HET MOLLETJE EN DE LUCIFERS: Onder de herfstbladeren ligt een luciferdoosje. Dat moet Molletje natuurlijk grondig onderzoeken.
HET MOLLETJE ALS FOTOGRAAF: Molletje wil zijn vrienden op de foto zetten, maar helaas, het toestel werkt niet.