queen_of_hearts.jpg

Queen of hearts

Queen of hearts

Veertiger Anne heeft een goed leven dat een wending neemt als zij de zoon van haar man verleidt. Ze neemt een beslissing met dramatische gevolgen.

Anne (Trine Dyrholm) is een succesvol advocaat, heeft een gezin met twee lieve dochters, een vriendelijke, hardwerkende man Peter (Magnus Krepper) en woont in een mooi huis omgeven door prachtige natuur. Geen vuiltje aan de lucht tot dusverre. Maar dat verandert als Gustav (Gustav Lindh), de puberzoon van haar man, bij hen intrekt. De jongen kon het niet meer met zijn moeder vinden en had bovendien problemen op school. Peter heeft het knap lastig met zijn komst, maar Anne lukt het al snel om een band met hem op te bouwen. Er ontstaat zelfs een seksuele relatie tussen de twee, waar beiden van genieten. Toch besluit Anne op een dag om de affaire te beëindigen. De heftige gebeurtenissen die daarop volgen, had ook zij misschien niet kunnen bevroeden.

QUEEN OF HEARTS wordt gedragen door steracteur Trine Dyrholm (BECOMING AST RID, IN A BETTER WORLD, FESTEN). Als geen ander kan zij een vrouw als Anne vertolken: een vrouw die haar eigen weg gaat, graag gelijk krijgt en geen tegenspraak duldt.