preloader.gif vr 08 18:45
preloader.gif di 12 20:30
preloader.gif zo 17 16:00
preloader.gif vr 22 21:15
preloader.gif za 30 21:15
MAART
continuer.jpg

Continuer

Continuer icon_reserveer.png

Een trektocht te paard door de prachtige landschappen van Kirgizië, georganiseerd door Sybille in de hoop dat haar 18-jarige zoon Samuel zijn agressief gedrag achter zich zal laten en ook nader tot elkaar te komen.

We weten nog bar weinig van deze twee mensen als de tocht begint. Wel merken we dat zoon Sam (Kacey Mottet Klein) meer affiniteit met paarden heeft dan met zijn moeder (Virginie Efira). Het is duidelijk dat moeder en zoon ernstig van elkaar vervreemd zijn, dat Sybille op deze tocht heeft aangedrongen en haar zoon weinig keus liet.

Gaandeweg wordt duidelijk dat Sam van jongs af aan bij zijn vader heeft gewoond en pas onlangs is ingetrokken bij zijn moeder, die geschrokken is van zijn heetgebakerde gedrag. Sybille probeert voortdurend een gesprek op gang te brengen maar Sam sluit de wereld buiten door zich terug te trekken met zijn iPod. Langzaam maar zeker wordt deze antipathie ontrafeld en ontdekken we dat beiden worstelen met een lastig verleden.

Ofschoon er veel gevaren dreigen op deze tocht: een stel bandieten, een diepe modderpoel en extreme temperaturen, is duidelijk dat het echte gevaar in henzelf zit. Sybille probeert ondanks haar vrijgevochten houding een goede moeder te zijn. Sam is beurtelings paardenfluisteraar en ontspoorde zoon. Hun turbulente relatie komt tot een hoogtepunt als ze een nederzetting tegenkomen en ze een avondje gaan feesten met oude bekenden.