specials.jpg Filmspecials

Speciale voorstellingen

Het Filmhuis organiseert regelmatig speciale voorstellingen: premières, inleidingen, filmreeksen etcetera. Hieronder een overzicht van wat u de komende tijd bij ons kunt verwachten.

VOORPREMIÈRE ALS DANK AAN ONZE DONATEURS 
Graag uiten we onze waardering voor de bijna 2400 donateurs die het Filmhuis steunen. Bent u één van hen? Dan nodigen we u van harte uit voor één van de twee gratis speciale voorpremières van BECOMING ASTRID, op zaterdag 3 november om 15.00 uur of zaterdag 10 november om 15.00 uur. Dit prachtige portret van de jeugdjaren van Astrid Lindgren, de auteur van fantasierijke kinderboeken zoals Pippi Langkous, Ronja de Roversdochter en Gebroeders Leeuwenhart, laat zien hoe de jonge Astrid tegen de verdrukking in haar hart volgde en haar passie voor schrijven ontwikkelde. Reserveer via onze website met vermelding van uw donateursnummer achter uw naam.

ARCHITECTUUR-FILMFESTIVAL
In het weekend van 10 en 11 november organiseren we samen met het Goudse Architectuur-platform grAp voor de achtste keer het Architectuur-filmfestival. Ook deze editie staan weer bijzondere films op het programma, die stuk voor stuk worden ingeleid door een kenner uit de film- of architectenwereld. Voor meer informatie zie onze website en de speciale folder (in november).

LORO MET ITALIAANSE MAALTIJD
Op zondag 25 november vertonen wij de première van LORO, het verhaal van mediamagnaat en voormalige premier van Italië, Silvio Berlusconi. De film belicht niet enkel de aspecten uit zijn politieke leven, ook wordt zijn privé-leven uit de doeken gedaan, zoals zijn huwelijk met zijn tweede vrouw Veronica Lario. Voorafgaand aan de film en in de pauzes kunt u genieten van heerlijke Italiaanse gerechten bereidt door onze geweldig club kookvrijwilligers. Wij vragen voor deze gerechten een toeslag op uw filmkaartje van
€ 15,00 p.p.